PARALEL EVRENLER VE EVRENLER ARASI İLETİŞİM!!!
|
PARALEL EVRENLER VE EVRENLER ARASI İLETİŞİM!!!
|
|
05-15-2026, 02:05 AM
Orijinal yazdığın metin:
"parelel ,evrenlere örnek youitbede girdigin zman ben senin videona bakareken yan tarafda on ane basak vifdeo var ve hazir vaziyette halbuku yoptubeyi düsnünce yotubede ise milyonmlarca belki milayaarlarca video var hespi hazir vaziyete benim onlardan birni secip acmami bekliyor ben ise senin videoyu tcih ettim ondas yogunladim ve sadece seni duyurum fakat ayni anda iki vide da acabiliri belkii sadece iki yada üc videoya konmstare eolbilirim dasha fazlasian konsrntre olamam yani bunu al parelel evrenlerde yama ayni sey hespi hazir ve nazir var ben ancak bir tanesinde yogunlasirim yani madde olrak grünürüm digerldin de yokum belki iki taneidenide ayni anda belki üc ammam hespi var ve bni bekliyor secimimime kalmis" Düzeltilmiş ve akıcı hali (Harf ve gramer hataları giderilmiş): "Paralel evrenlere örnek: YouTube'a girdiğin zaman, ben senin videona bakarken yan tarafta onlarca başka video var ve hazır vaziyette. Hâlbuki YouTube'u düşününce, YouTube'da milyonlarca, belki milyarlarca video var. Hepsine hazır vaziyette, benim onlardan birini seçip açmamı bekliyor. Ben ise senin videoyu tercih ettim, ona yoğunlaştım ve sadece seni duyuyorum. Fakat aynı anda iki videoyu da açabilirim, belki sadece iki ya da üç videoya konsantre olabilirim, daha fazlasına konsantre olamam. Yani bunu al, paralel evrenlerde de aynı şey: hepsi hazır ve nazır (var), ben ancak bir tanesinde yoğunlaşırım, yani madde olarak görünürüm, diğerlerinde yokum. Belki ikisinde aynı anda, belki üçünde... Ama hepsi var ve beni bekliyor, seçimim bana kalmış." Metnin daha okunaklı ve anlaşılır hali (tam düzeltme): "Paralel evrenlere örnek: YouTube'a girdiğinde, ben senin videona bakarken yan tarafta onlarca başka video var ve hazır vaziyette. Hâlbuki YouTube'u düşününce, YouTube'da milyonlarca, belki milyarlarca video var. Hepsi benim onlardan birini seçip açmamı bekliyor. Ben ise senin videonu tercih ettim, ona yoğunlaştım ve sadece seni duyuyorum. Aynı anda iki videoyu da açabilirim, belki sadece iki ya da üç videoya konsantre olabilirim, daha fazlasına konsantre olamam. İşte paralel evrenlerde de aynı şey: hepsi hazır ve nazır. Ben ancak bir tanesinde yoğunlaşırım, yani madde olarak görünürüm, diğerlerinde yokum. Belki ikisinde aynı anda, belki üçünde… Ama hepsi var ve beni bekliyor. Seçimim bana kalmış." Videonun altına ekleyebileceğin şekil (direkt kopyala-yapıştır yapabilirsin): Paralel evrenlere örnek: YouTube'a girdiğinde, ben senin videona bakarken yan tarafta onlarca başka video var ve hazır vaziyette. Hâlbuki YouTube'u düşününce, YouTube'da milyonlarca, belki milyarlarca video var. Hepsi benim onlardan birini seçip açmamı bekliyor. Ben ise senin videonu tercih ettim, ona yoğunlaştım ve sadece seni duyuyorum. Aynı anda iki videoyu da açabilirim, belki sadece iki ya da üç videoya konsantre olabilirim, daha fazlasına konsantre olamam. İşte paralel evrenlerde de aynı şey: hepsi hazır ve nazır. Ben ancak bir tanesinde yoğunlaşırım, yani madde olarak görünürüm, diğerlerinde yokum. Belki ikisinde aynı anda, belki üçünde… Ama hepsi var ve beni bekliyor. Seçimim bana kalmış. (Gönderen: [buraya YouTube'daki kullanıcı adını yazabilirsin]) |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 1 Ziyaretçi(ler)
SON YENi KONULAR
FORUMA GiR
FORUMDA ARA
SUPPORT
Calendar
Members
Forum Team
Forum Statistics